Varmt välkommen till Klippans GK
Klippans GK startades: 1917-11-28

Klippans GK är en gymnastikförening som erbjuder:

Barngymnastik, Truppgymnastik, Trampolin och Gruppträning.

Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik längst upp.

Har du feedback gällande vår verksamhet, hemsida, kommunikation eller kanske frågor/funderingar?

Maila oss gärna: klippansgk@post.gymnastik.se

Vi i Klippans GK ser alltid fram emot roliga träningar med utveckling & glädje.

Vårt motto är: Rörelse hela livet

Vill du/ni vara en del av detta och lära er utöva gymnastik eller träna för aktivering?

Skicka då in en anmälan till oss: Anmäl dig här »

Nyfiken på ledarrollen? Klicka här: Vill du bli ledare? »

Alla är varmt välkomna att vara en del av Klippans GK, oavsett tidigare erfarenheter och mål.

Terminsstart hösten 2017 vecka 36
2017-06-14 19:53
Höstterminen börjar v 36 för alla våra grupper. Alla som gympade under vårterminen kommer erbjudas plats innan erbjudande går ut till de som står i kö. Det är viktigt att alla svarar på kallelserna som kommer via mail!

Vi hoppas på en rolig höst tillsammans med er!
P.S Vi kommer fira 100 års jubileum 4/11! Mer information kommer efter terminsstart.

Vi vill även påminna om att vi har behov av nya ledare. Om du är intresserad av att bli ledare, tveka inte att höra av dig på mail till klippansgk@post.gymnastik.se .
Grattis till Linnéa Larsson!
2017-05-10 21:33
Stort grattis till Linnéa Larsson som tog JSM guld i både individuell trampolin och DMT när Klippans Gymnastikkrets anordnade USM/JSM den 29 april.
Ungdoms- & Junior SM
2017-04-23 11:14
Den 29 april anordnar Klippans GK U-&J-SM i Klippan.

Välkomna att titta på sverigeeliten på ungdoms- & juniorsida och heja fram våra egna fantastiska hoppare.

Gratis entré.

Vi har ett stort behov av funktionärer till tävlingen så skicka ett mail till klippansgk@post.gymnastik.se eller skriv upp er på listorna som finns på Sågen.

Hjärtligt Välkomna.
Ny hemsida
2017-01-10 16:47
Sidan är under uppbyggnad, saknas det något så titta även på vår gamla hemsida.

Ny hemsida VT 2017
2016-12-06 10:36
Hej!

Äntligen har Klippans GK ny hemsida.

Vi ser fram emot att kunna ge information till alla våra besökare och medlemmar på ett enklare sätt!

Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik - Startsida, 19/06 19:19