Varmt välkommen till Klippans GK
Klippans GK startades: 1917-11-06

Klippans GK är en gymnastikförening som erbjuder:

Barngymnastik, Truppgymnastik, Trampolin och Gruppträning.

Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik längst upp.

Har du feedback gällande vår verksamhet, hemsida, kommunikation eller kanske frågor/funderingar?

Maila oss gärna: klippansgk@post.gymnastik.se

Vi i Klippans GK ser alltid fram emot roliga träningar med utveckling & glädje.

Vårt motto är: Rörelse hela livet

Vill du/ni vara en del av detta och lära er utöva gymnastik eller träna för aktivering?

Skicka då in en anmälan till oss: Anmäl dig här »

Nyfiken på ledarrollen? Klicka här: Vill du bli ledare? »

Alla är varmt välkomna att vara en del av Klippans GK, oavsett tidigare erfarenheter och mål.

Badkväll i Perstorp
2017-09-17 21:13

FAVORIT I REPRIS

FAMILJEKVÄLL MED KGK

Gäller medlemmar med familj

LÖRDAGEN DEN 7 OKTOBER

HAR KLIPPANS GYMNASTIKKRETS HYRT

UGGLEBADET I PERSTORP

MELLAN 18.00 - 21.00

(Badning mellan 18.00 - 20.30)

Gratis inträde

Under kvällen kommer kiosken att vara öppen.

Det är tillåtet att ta med egen mat.

Bassängerna kommer ha förhöjd temperatur.

Anmälan senast den 1 oktober.

Anmälan på Sågen.

Vid frågor, hör av er till Mats 070-675 51 77

Gympa Natt&Dag 2017
2017-08-27 21:20
I helgen har ett 50- tal av våra trupptävlingsgymnaster varit på tävling Gympa Natt&Dag i Oskarström. En superrolig helg med fina prestationer och härlig gemenskap. Gymnastik när den är som bäst!

Information från Styrelsen!
2017-08-20 22:09

Hej på er!

Som ni många vet har vår lokal på Sågen drabbats av översvämning efter ett regnoväder. Klubbrum, Tränings- och Trampolinhall har blivit fuktskadade efter detta och alla golv och delar av väggarna ska bytas. En byggfirma har tagit bort alla golv och just nu står det avfuktare igång i lokalerna.

Vi har kontakt med kommunen som ska titta på alternativa lokaler som vi kan ha vår verksamhet i under tiden som vi inte kan vara i våra egna. Just nu tränar truppgymnastiken i friidrottens lokaler och det är möjligt att en del av barnverksamheten och trampolin grupperna också kan vara där.

Planen är att vi kommer att starta terminen som det är tänkt, v 36. Vi har hela tiden en dialog med kommunen för att hitta den bästa och smidigaste lösningen på allt.

Vi kommer att informera er fortlöpande.

Styrelsen Klippans Gymnastikkrets

Grattis till Linnéa Larsson!
2017-05-10 21:33
Stort grattis till Linnéa Larsson som tog JSM guld i både individuell trampolin och DMT när Klippans Gymnastikkrets anordnade USM/JSM den 29 april.
Nyheter från våra grupper
Trampolin Nationell, 07/09 21:47