Om föreningen

Klippans Gymnastikkrets har sin verksamhet mitt i Klippan, det är i samma hus som Träffpunkten Sågen.

Vår verksamhet spänner över ett brett område från småbarnsgympa tillsammans med en förälder via allmän barngymnastik till tränings och tävlingsgrupper inom truppgymnastik samt inom trampolin. Slutligen så har vi motionsgymnastik med olika varianter av gymnastik och rörelseträning.
Betalalternativ

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en extern administrationsavgift mellan 9 - 59 kr
Eftersom vi är en ideell förening så är detta en kostnadseffektiv lösning som gör att vi inte behöver höja våra träningsavgifter."

Det är viktigt att ni öppnar läser och gör ett aktivt val hur ni vill betala fakturorna, Direkt, inom två veckor eller delbetalning. När ni gjort ert val har ni bekräftat er plats i gruppen.

Dessutom får du tillgång till Medlems Appen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m. Ladda ner ”SportAdmin Medlems App” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också̊ tillgång till Medlemskortet och eventuella medlemserbjudanden direkt!"