Välkommen till Klippans Gymnastikkrets!

Klippans Gymnastikkrets är en gymnastikförening som erbjuder Barngymnastik, Truppgymnastik, Trampolin och Motion.

Vår värdegrund är Kamratskap, Glädje och Kunskap.

Vill du utöva gymnastik eller träna för aktivering? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=102467

Vi söker ständigt ledare till våra verksamheter och alla är givetvis välkomna!

Är du intresserad av att bli ledare för någon av våra grupper? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=168932

Frågor skickas till: info@klippansgk.se

Tack för att ni stöttar KGK!
2022-11-17 18:47

Via Gräsroten har föreningen fått 1036:- i sponsring!!

Genom Gräsroten fördelar Svenska Spel-koncernen miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Vill du också vara med och stötta föreningen genom Gräsroten?

Med några få klick på nedanstående länk, kopplar du ditt konto på Svenska Spel till att sponsra Klippans GK.

Ett annat sätt att sponsra Klippans GK är att registrera dig på dirma.se och svara på några enkäter. Föreningen får mellan 2:- och 9:- för varje genomförd enkät. Enkäterna är korta och busenkla att svara på.

Tack för att du är med och sponsrar Klippans GK och hjälper våra gymnaster framåt!

// Styrelsen

Kallelser barngymnastiken
2022-08-16 21:04

Nu har kallelserna till våra barngrupper under höstterminen 2022 skickats ut.

Svara gärna så tidigt som möjligt på kallelsen och vet man med sig att man står i kö så kan man kontrollera sin inbox och även sin skräppost då vissa mail har en tendens att hamna där ibland.

I övrigt så har man inte fått någon kallelse har man tyvärr inte fått en plats denna terminen utan vi hoppas kunna erbjuda er plats nästa termin.

Med vänlig hälsning,

Jimmie

Inriktningsansvarig barngymnastiken

Kiosk
2022-05-29 21:52
Som många säkert vet om har vi kioskverksamhet på Sågen. Denna kiosk har KGK som en service till gymnaster och föräldrar och den är väldigt uppskattad av många. Tyvärr har vi ett väldigt stort svinn från den. Mån-ons vecka 20 har varor värda ca 800 kr försvunnit, utan att någon har betalt för dem. Om inte detta svinn upphör omedelbart kommer vi tyvärr vara tvungna att stänga kiosken!
Sprid detta till alla, så att vi kan fortsätta med denna omtyckta verksamhet.
Mvh /Styrelsen
Kiosk
2022-05-18 17:14
Hej allihop!
Härmed kommer det enda betalsättet i kiosken att vara Swish.
Möjligheten att betala med kontanter uppstod under de restriktioner som fanns tidigare pga Covid-19. Med tanke på att föräldrar inte fick komma in i KGKs lokaler, så erbjöd vi möjligheten för barnen att betala med kontanter.
Nu har alla restriktioner hävts och vi ser ingen anledning att bibehålla kontantkassan.
Mvh /Styrelsen
Behov av ledare HT22
2022-04-28 12:16

Vi har ständigt ett visst behov av hjälp till föreningen vid tävlingar osv,

men nu ser vi ett stort behov av ledare till våra barngrupper till höstterminen 2022.

Störst behov har vi just nu av ledare över 18år då vi ser ett kommande behov av ledare som kan vara ansvarig för grupperna.

Låter detta som något ni är intresserade av? Tveka inte att höra av er, antingen via mail till

jimmie.akesson@gmail.com eller skicka in en intresseanmälan via vår hemsida.

Med vänlig hälsning,

Jimmie & Maria