Välkommen till Klippans Gymnastikkrets!

Klippans Gymnastikkrets är en gymnastikförening som erbjuder Barngymnastik, Truppgymnastik, Trampolin och Motion.

Vår värdegrund är Kamratskap, Glädje och Kunskap.

Vill du utöva gymnastik eller träna för aktivering? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=102467

Vi söker ständigt ledare till våra verksamheter och alla är givetvis välkomna!

Är du intresserad av att bli ledare för någon av våra grupper? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=168932

Frågor skickas till: info@klippansgk.se

Kiosk
2022-05-29 21:52
Som många säkert vet om har vi kioskverksamhet på Sågen. Denna kiosk har KGK som en service till gymnaster och föräldrar och den är väldigt uppskattad av många. Tyvärr har vi ett väldigt stort svinn från den. Mån-ons vecka 20 har varor värda ca 800 kr försvunnit, utan att någon har betalt för dem. Om inte detta svinn upphör omedelbart kommer vi tyvärr vara tvungna att stänga kiosken!
Sprid detta till alla, så att vi kan fortsätta med denna omtyckta verksamhet.
Mvh /Styrelsen
Kiosk
2022-05-18 17:14
Hej allihop!
Härmed kommer det enda betalsättet i kiosken att vara Swish.
Möjligheten att betala med kontanter uppstod under de restriktioner som fanns tidigare pga Covid-19. Med tanke på att föräldrar inte fick komma in i KGKs lokaler, så erbjöd vi möjligheten för barnen att betala med kontanter.
Nu har alla restriktioner hävts och vi ser ingen anledning att bibehålla kontantkassan.
Mvh /Styrelsen
Behov av ledare HT22
2022-04-28 12:16

Vi har ständigt ett visst behov av hjälp till föreningen vid tävlingar osv,

men nu ser vi ett stort behov av ledare till våra barngrupper till höstterminen 2022.

Störst behov har vi just nu av ledare över 18år då vi ser ett kommande behov av ledare som kan vara ansvarig för grupperna.

Låter detta som något ni är intresserade av? Tveka inte att höra av er, antingen via mail till

jimmie.akesson@gmail.com eller skicka in en intresseanmälan via vår hemsida.

Med vänlig hälsning,

Jimmie & Maria

Inriktningsansvariga barngymnastiken

Terminsstart
2022-01-30 12:56

Vi kommer att starta upp verksamheten vecka 5, med undantag för vissa grupper som har ont om ledare just nu. Dessa grupper får separat information när dom kan starta. Då smittspridningen fortfarande är stor vill vi påminna om att inte komma och träna om man har några symtom. Träningar kan komma att ställas in med kort varsel om det är ont om ledare.

Terminstart och Covid-19
2022-01-16 18:36

På grund av den rådande smittspridning vi ser i samhället idag har vi tagit beslut om att skjuta upp terminsstarten till V5 som det ser ut nu. Styrelsen kommer att ta ett definitivt beslut under V4.

Mvh Styrelsen.

Nyheter från våra grupper