Välkommen till Klippans Gymnastikkrets!

Klippans Gymnastikkrets är en gymnastikförening som erbjuder Barngymnastik, Truppgymnastik, Trampolin och Motion.

Vår värdegrund är Kamratskap, Glädje och Kunskap.

Vill du utöva gymnastik eller träna för aktivering? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=102467

Vi söker ständigt ledare till våra verksamheter och alla är givetvis välkomna!

Är du intresserad av att bli ledare för någon av våra grupper? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=168932

Frågor skickas till: info@klippansgk.se

Restriktioner inför höstterminen, gällande covid-19:
2020-08-19 21:55
Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.

• Vid symtom stanna hemma, gäller även milda symtom.
  • Huvudledare förbehåller sig rätten att skicka hem gymnast med symtom.
  • Alla ombyten sker hemma.
  • Alla gymnaster och ledare spritar händerna innan träning.
  • Vi respekterar varandra och håller avstånd.
  • Samling utanför entrén, ledare möter upp sin grupp.
  • Inga föräldrar, syskon eller andra åskådare inne i föreningens lokaler (undantag Stor & Liten där en vuxen deltar/barn).
  • Alla grupper avslutar träningen 5 minuter tidigare för att ge plats åt nästa grupp.
  • Ledare ansvarar för att torka av kontaktytor efter träningen.
  • Trampolin använder nödutgången för att undvika trängsel efter avslutad träning.

Med vänliga hälsningar Styrelsen Klippans Gymnastikkrets
Alla kan gympa
2020-08-04 14:14
Under hösten kommer vi att starta upp en Alla kan gympa-grupp. Gruppen vänder sig till barn i åldrarna 5-12 år med någon typ av funktionsnedsättning. Gruppen kommer att köra på söndagar mellan 12-12.45.
Ledsagare eller anhörig bör finnas med om behov finns.

Anmälan gör här.

Välkomna
Föreningsövergripande information angående rådande situation Covid-19.
2020-04-01 20:54

Styrelsen i KGK följer noggrant utveckling och samhällsinformation avseende Covid-19. Vi har i dagsläget beslutat att för några grupper avsluta terminen, men fortsätter med delar av vår träningsverksamhet för att främja fysisk aktivitet, bibehålla kunskaper och träningsgemenskap. Beslut tas av styrelse i samråd med inriktningsansvariga för Barngymnastiken, Truppgymnastiken och Trampolin utifrån olika förutsättningar att bedriva verksamhet.

För den verksamhet som i nuläget fortsätter följer vi myndigheter, kommun och gymnastikförbundets rekommendationer och anpassar träningen efter deras riktlinjer. Träningar kommer bland annat företrädesvis hållas utomhus. Styrelsen kommer att ha kontinuerliga uppföljningar och beslut om träning tas för två veckor framåt. Dock kan alla träningstillfällen ställas in, samt beslut ändras, med mycket kort varsel om nya rekommendationer kommer från Folkhälsomyndigheten eller annan instans och om ledare skulle drabbas av sjukdom. Vårt mål är att bedriva en så säker verksamhet som möjligt under den rådande situation som vi befinner oss i.

Förändringar som påverkar verksamheten kommuniceras via hemsidan och Facebook samt till grupper via mail. Alla frågor om detta riktas till styrelsen och skickas till info@klippansgk.se.

200401/ Styrelsen KGK

Uppdatering Corona (Covid-19)
2020-03-17 21:50
På grund av Corona (Covid-19) och den allvarliga situation som Sverige befinner sig i har styrelsen idag beslutat att all verksamhet stängs ner från och med imorgon 18/3 för att inte bidra med smittspridning i samhället. Vi kommer att hålla stängt t.o.m v 14. Men detta kan komma att ändras. Vi återkommer så fort vi har mer information.
Styrelsen KGK
Angående Corona (Covid-19)
2020-03-14 11:21
I dagsläget är inga ordinarie träningar inställda och vi kör som vanligt. Ansvaret att hålla sig hemma vid minsta förkylningssymtom ligger hos oss alla, gymnaster som ledare. Vid minderåriga ledare och gymnaster är det vårdnadshavarna som avgör om träning är lämplig för aktuell person. Vi kan komma att ställa in vid ledarbrist eller om andra rekommendationer kommer från folkhälsomydigheten eller annan instans. Vi försöker hålla oss uppdaterade och informationen kan därför komma att förändras.
Styrelsen KGK
Nyheter från våra grupper