USM/JSM Trampolin 27-28/4.
2019-05-01 15:18
Helgen 27-28/4 deltog fyra gymnaster från Klippans Gymnastikkrets i USM /JSM i Trampolin i Lidköping. Alla gymnaster gjorde bra ifrån sig under tävlingen. Tuva Stjärnborg tog guld i USM i individuell trampolin och ett silver i synkron. Tilda Berg tog silver i USM individuell trampolin. Bra jobbat av alla och ett stort grattis till både gymnaster och ledare för fina prestationer!!!
Regionfyran i Lund 31/3.
2019-03-31 22:26
Stort grattis till våra gymnaster i Rikstruppen som 31/3 tog bronsmedalj på Regionfyran i Lund. Bra jobbat!!!

Regionsjuan i Klippan 16/3.
2019-03-16 21:24
Klippans Gymnastikkrets har 16/3 arrangerat Regionsjuan! Det blev ett guld i tumbling och ett brons i trampett. Bra jobbat av ALLA våra lag och stort tack till er som ställt upp som funktionärer!

Engla Cupen 2019
2019-02-17 11:43
Helgen 9-10/2 deltog våra trupptävlingsgymnaster i Engla Cupen 2019. Det blev en lyckad tävling då alla våra lag presterade på topp och det blev 7 medaljer med hem till Klippan. Bra jobbat av alla!

Cupen 4 i Upplands Väsby
2018-12-10 18:17

Helgen vid första advent avgjordes den fjärde och sista deltävlingen av Svenska Cupen i Trampolin i Upplands Väsby.

Sex förväntansfulla gymnaster, ledare, föräldrar, domare och supportrar styrde färden under fredagen mot Upplands Väsby.

Tävlingarna inleddes med klass 3 där två debutanter, Isac Lind och Eddie Wegner gjorde sin debut med mersmak i dessa tävlingar. De gjorde en riktigt strong insats och hoppade båda två fulla serier. Härligt att se två pojkar från Klippans Gymnastikkrets.

Sedan var det klass 3 och Tilda och Tindras tur. Båda hoppade riktigt bra, så bra att båda tog sig till söndagens final. Tilda som etta och Tindra som sexa.

Efter det var det klass 2 med Mathilda och Tuva. Mathilda hoppade två riktigt bra serier, vilket resulterade i en fin åttonde plats. Tuva hoppade sin nya serie med högre svårighet och fick till den så bra så det blev en finalplats till söndagen som etta i kvalet.

Sedan fortsatte kvalen med synkron. Tilda och Tindra hoppade två väldigt fina serier och hamnade på sjunde plats, bara drygt 2 tiondelar från final.

Sist av kvalen var dmt. Tilda hoppade i klass 2 och kom mitt i startfältet utanför finalplats. Mathilda kom på åttonde plats och missade därmed finalen.

Söndagens finalpass inleddes med Tilda och Tindra i klass 3. Båda hoppade riktigt bra finalserier. Tilda behöll sin form från kvalet och tog en strålande första seger i Svenska Cupen. Tindra hoppade till sig en fjärdeplats. Sista finalen för vår del var Tuva i klass 2 där hon knep bronspengen.

Efter mycket räknande stod det klart att Tilda tog den sammanlagda andra platsen i Svenska Cupen klass 3 för 2018. Tindra slutade sammanlagt på åttonde plats. Poängen från de tre bästa tävlingarna summeras. I klass 2 kom Tuva på fjärde plats och Mathilda på femtonde plats.

Nya gymnaster till Juniorlandslaget.
2018-12-09 19:03
Stort Grattis till Tilda och Tuva!
Nyblivna gymnaster i juniorlandslaget i Trampolin för 2019.
Klippans Gymnastikkrets har åter två landslagsgymnaster.
Härligt kämpat målmedvetet hela hösten för detta.
Lycka till med era nya utmaningar!

Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik - Startsida, 30/07 12:07