Välkommen till Klippans Gymnastikkrets!

Klippans Gymnastikkrets är en gymnastikförening som erbjuder Barngymnastik, Truppgymnastik, Trampolin och Motion.

Vår värdegrund är Kamratskap, Glädje och Kunskap.

Vill du utöva gymnastik eller träna för aktivering? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=102467

Vi söker ständigt ledare till våra verksamheter och alla är givetvis välkomna!

Är du intresserad av att bli ledare för någon av våra grupper? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=168932

Frågor skickas till: info@klippansgk.se

Årsmöte
2020-11-12 19:53
Efter dagens styrelsemöte har vi tagit beslut om att årets årsmöte den 26 november kommer att gå digitalt via teams.

Årsmötet är öppet för alla medlemmar och medlemmar fyllda 16 år är röstberättigade.

Anmälan med bifogad e-post adress skickas till info@klippansgk.se senast den 22/11.

Ingen programvara behövs utan det är en klickbar länk.

Alla årsmöteshandlingar finns på hemsidan. https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/sida/?ID=200415

Välkomna.
Styrelsen.
Föreningsövergripande information angående rådande situation Covid-19.
2020-10-29 17:57

Klippans Gymnastikkrets följer folkhälsomyndighetens, kommunens och gymnastikförbundets rekommendationer enligt de nya regionala restriktionerna för Region Skåne.

Vi kommer fortsätta med träning för våra barn och ungdomar med undantag för grupperna Stor&Liten, Trampolin Hoppfull och Motion som ställs in, i första hand till 17/11.

• Vid symtom ska ledare och gymnast stanna hemma, detta gäller även milda symtom.

• Huvudledare förbehåller sig rätten att skicka hem gymnast med symtom.

• Alla ombyten sker hemma och egen dryckesflaska medtages.

• Alla gymnaster och ledare håller god handhygien, spritar händerna innan träning.

• Övningar som kräver fysisk kontakt och passning undviks under träningarna.

• Samling sker utanför entrén, ledare möter upp sin grupp.

• Inga föräldrar, syskon eller andra åskådare inne i föreningens lokaler. All hämtning och lämning sker på parkeringen. Observera att man ej får stå parkerad precis utanför entrén!

• Alla grupper avslutar träningen 5 minuter tidigare för att ge plats åt nästa grupp.

• Ledare ansvarar för att torka av kontaktytor efter träningen.

• Trampolin använder nödutgången för att undvika trängsel efter avslutad träning.

Alla beslut kan förändras med mycket kort varsel om nya rekommendationer kommer från folkhälsomyndigheten eller annan instans och om ledare skulle drabbas av sjukdom. Vårt mål är att bedriva en så säker verksamhet som möjligt under den rådande situation som vi befinner oss i.

Obs! Vid konstaterad Covid-19 hos gymnast, ledare eller någon i deras familj gäller att meddela föreningen och följa råden på 1177.se.

Förändringar som påverkar verksamheten kommuniceras via hemsidan och Facebook samt till grupper via smsgrupp eller mail. Alla frågor om detta riktas till styrelsen och skickas till styrelsen@klippansgk.se.

Med vänliga hälsningar Styrelsen Klippans Gymnastikkrets

Angående nya restriktioner Covid-19.
2020-10-27 20:12
I morgon kommer vi ha ett extra insatt styrelsemöte pga rådande situation och ändrade riktlinjer gällande Covid-19 pandemin. Vi återkommer med mer information inom kort

Var rädda om er därute och må ni hålla er friska!
Hälsar Styrelsen KGK
ÅRSMÖTE
2020-10-05 21:24
Föreningens årsmöte blev uppskjutet några månader eftersom det kom en pandemi emellan. Men nu är datum för årsmötet satt till onsdagen den 25 november kl 18.30 i lokal Köpenhamn på andra våningen på Sågen. Klippans Gymnastikkrets hälsar alla medlemmar varmt välkomna!

Eventuella motioner till årsmötet skall vara styrelsen tillhanda senast den 26 oktober. De skickas till styrelsen@klippansgk.se.

Anmälan görs via mail till info@klippansgk.seAlla handlingar kommer inom kort finnas under fliken Årsmöte här på hemsidan.

Styrelsen KGK
Restriktioner inför höstterminen, gällande covid-19:
2020-08-19 21:55
Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.

• Vid symtom stanna hemma, gäller även milda symtom.
  • Huvudledare förbehåller sig rätten att skicka hem gymnast med symtom.
  • Alla ombyten sker hemma.
  • Alla gymnaster och ledare spritar händerna innan träning.
  • Vi respekterar varandra och håller avstånd.
  • Samling utanför entrén, ledare möter upp sin grupp.
  • Inga föräldrar, syskon eller andra åskådare inne i föreningens lokaler (undantag Stor & Liten där en vuxen deltar/barn).
  • Ledare ansvarar för att torka av kontaktytor efter träningen.

Med vänliga hälsningar Styrelsen Klippans Gymnastikkrets
Nyheter från våra grupper