Välkommen till Klippans Gymnastikkrets!

Klippans Gymnastikkrets är en gymnastikförening som erbjuder Barngymnastik, Truppgymnastik, Trampolin och Motion.

Vår värdegrund är Kamratskap, Glädje och Kunskap.

Vill du utöva gymnastik eller träna för aktivering? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=102467

Vi söker ständigt ledare till våra verksamheter och alla är givetvis välkomna!

Är du intresserad av att bli ledare för någon av våra grupper? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=168932

Frågor skickas till: info@klippansgk.se

Terminstart och Covid-19
2022-01-16 18:36

På grund av den rådande smittspridning vi ser i samhället idag har vi tagit beslut om att skjuta upp terminsstarten till V5 som det ser ut nu. Styrelsen kommer att ta ett definitivt beslut under V4.

Mvh Styrelsen.

2021-12-08 21:29

Med anledning av att Covid-19 ökar igen i Klippans kommun och speciellt i en del skolor, vill vi uppmärksamma hur viktigt det är att stanna hemma från träningen om man har några symptom eller någon i familjen har testat positivt, detta gäller både ledare och gymnaster. Vi vill bli informerade om någon har testat positivt så vi kan meddela de som varit i kontakt med den smittade. Meddela oss på styrelsen@klippansgk.se eller direkt till en ledare. KGK följer alla de rekommendationer som FHM, GF och Klippans kommun ger.

Atec
2021-11-25 21:21

Atec har problem med att lägga in de sista kläderna på hemsidan.

Vi hopppas att allt skall vara löst snart

Föreningsövergripande information angående rådande situation Covid-19.
2021-08-21 16:25

Restriktioner inför höstterminen, gällande covid-19:

• Vid symtom stanna hemma, gäller även milda symtom.

• Huvudledare förbehåller sig rätten att skicka hem gymnast med symtom.
  • Alla ombyten sker hemma.
  • Alla gymnaster och ledare spritar händerna innan träning.
  • Vi respekterar varandra och håller avstånd.

• Alla grupper avslutar träningen 5 minuter tidigare för att ge plats åt nästa grupp.
  • Ledare ansvarar för att torka av kontaktytor efter träningen.

Styrelsen Klippans Gymnastikkrets

KGK Årsmöte 9 September 2021
2021-06-12 10:18

Kallelse till KGK´s årsmöte 2021

Plats meddelas senare

Årsmötet startar 18:30, samling och medlemsavprickning från 18:00

Motioner/Förslag från medlem ska vara styrelsen tillhanda senast den 9:e augusti 2021.

Anmälan är obligatorisk senast den 3:e september och görs till info@klippansgk.se

Årsmötet kommer att genomföras fysiskt om det är möjligt men det kommer även att finnas möjlighet att deltaga digitalt via teams. Ange i så fall detta vid anmälan till årsmötet.

Årsmötesdokument kommer att finnas på hemsidan www.klippansgk.se  för nerladdning en vecka innan årsmötet

Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik - Startsida, 10/01 07:00