Välkommen till Klippans Gymnastikkrets!

Klippans Gymnastikkrets är en gymnastikförening som erbjuder Barngymnastik, Truppgymnastik, Trampolin och Motion.

Vår värdegrund är Kamratskap, Glädje och Kunskap.

Vill du utöva gymnastik eller träna för aktivering? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=102467

Vi söker ständigt ledare till våra verksamheter och alla är givetvis välkomna!

Är du intresserad av att bli ledare för någon av våra grupper? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=168932

Frågor skickas till: info@klippansgk.se

Terminsstarten flyttas fram på grund av Covid-19.
2021-01-14 21:24

Hej och god fortsättning på det nya året!

På grund av Covid-19 pandemin och den allvarliga situation som Skåne befinner sig i har styrelsen idag beslutat att flytta fram terminsstarten. Vi återkommer till våra medlemmar när vi kan starta upp vårterminen och med information för hur vi kommer att bedriva vår verksamhet utifrån de restriktioner som då är aktuella.

Alla förändringar som påverkar verksamheten kommuniceras via hemsidan och Facebook samt till grupper via sms. Alla frågor om detta riktas till styrelsen och skickas till styrelsen@klippansgk.se.

Ta hand om er och håll ut, så hoppas vi på att ses snart!

Styrelsen Klippans Gymnastikkrets

Förtidigt jullov
2020-12-03 21:47
Efter styrelsemöte den 3/12 har vi tagit det tråkiga beslutet att vi ställer in resten av terminen 2020 för att inte bidra med smittspridning i samhället.

Vi har tänkt, funderat och försökt hitta en lösning för att kunna träna vidare men vi känner att vi inte kan hitta en hållbar lösning.

Vi beklagar detta tidiga jullov men vi laddar för att kunna starta upp 2021 v3 18/1. Vi önskar nu alla våra medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År! Ta hand om er, håll ut så hoppas vi att vi ses 2021.

Hälsningar Styrelsen
Träningarna inställda
2020-11-28 19:24
Det har kommit till styrelsens kännedom att föreningen fått ett första fall av en gymnast med konstaterad positiv Covid-19.

De grupper som är särskilt berörda kommer få besked om detta via sin sms grupp. Dock har vi ikväll tagit beslut om, som extra försiktighetsåtgärd, stänga ner all träningsverksamhet till och med den 6 december. Efter det tas nytt beslut om fortsatt träning.
Vi ber alla vara uppmärksamma på nykomna förkylningssymtom och följa råden på 1177.se. Alla frågor om detta riktas till styrelsen och skickas till styrelsen@klippansgk.se.

Var rädda om er och håll ut. Hälsningar Styrelsen.
Årsmöte
2020-11-12 19:53
Efter dagens styrelsemöte har vi tagit beslut om att årets årsmöte den 26 november kommer att gå digitalt via teams.

Årsmötet är öppet för alla medlemmar och medlemmar fyllda 16 år är röstberättigade.

Anmälan med bifogad e-post adress skickas till info@klippansgk.se senast den 22/11.

Ingen programvara behövs utan det är en klickbar länk.

Alla årsmöteshandlingar finns på hemsidan. https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/sida/?ID=200415

Välkomna.
Styrelsen.
Föreningsövergripande information angående rådande situation Covid-19.
2020-10-29 17:57

Klippans Gymnastikkrets följer folkhälsomyndighetens, kommunens och gymnastikförbundets rekommendationer enligt de nya regionala restriktionerna för Region Skåne.

Vi kommer fortsätta med träning för våra barn och ungdomar med undantag för grupperna Stor&Liten, Trampolin Hoppfull och Motion som ställs in, i första hand till 17/11.

• Vid symtom ska ledare och gymnast stanna hemma, detta gäller även milda symtom.

• Huvudledare förbehåller sig rätten att skicka hem gymnast med symtom.

• Alla ombyten sker hemma och egen dryckesflaska medtages.

• Alla gymnaster och ledare håller god handhygien, spritar händerna innan träning.

• Övningar som kräver fysisk kontakt och passning undviks under träningarna.

• Samling sker utanför entrén, ledare möter upp sin grupp.

• Inga föräldrar, syskon eller andra åskådare inne i föreningens lokaler. All hämtning och lämning sker på parkeringen. Observera att man ej får stå parkerad precis utanför entrén!

• Alla grupper avslutar träningen 5 minuter tidigare för att ge plats åt nästa grupp.

• Ledare ansvarar för att torka av kontaktytor efter träningen.

• Trampolin använder nödutgången för att undvika trängsel efter avslutad träning.

Alla beslut kan förändras med mycket kort varsel om nya rekommendationer kommer från folkhälsomyndigheten eller annan instans och om ledare skulle drabbas av sjukdom. Vårt mål är att bedriva en så säker verksamhet som möjligt under den rådande situation som vi befinner oss i.

Obs! Vid konstaterad Covid-19 hos gymnast, ledare eller någon i deras familj gäller att meddela föreningen och följa råden på 1177.se.

Förändringar som påverkar verksamheten kommuniceras via hemsidan och Facebook samt till grupper via smsgrupp eller mail. Alla frågor om detta riktas till styrelsen och skickas till styrelsen@klippansgk.se.

Med vänliga hälsningar Styrelsen Klippans Gymnastikkrets

Nyheter från våra grupper