Välkommen till Klippans Gymnastikkrets!

Klippans Gymnastikkrets är en gymnastikförening som erbjuder Barngymnastik, Truppgymnastik, Trampolin och Motion.

Vår värdegrund är Kamratskap, Glädje och Kunskap.

Vill du utöva gymnastik eller träna för aktivering? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=102467

Vi söker ständigt ledare till våra verksamheter och alla är givetvis välkomna!

Är du intresserad av att bli ledare för någon av våra grupper? Skicka då in en anmälan till: https://klippansgymnastikkrets.sportadmin.se/form/?ID=168932

Frågor skickas till: info@klippansgk.se

Föreningsövergripande information angående rådande situation Covid-19.
2020-04-01 20:54

Styrelsen i KGK följer noggrant utveckling och samhällsinformation avseende Covid-19. Vi har i dagsläget beslutat att för några grupper avsluta terminen, men fortsätter med delar av vår träningsverksamhet för att främja fysisk aktivitet, bibehålla kunskaper och träningsgemenskap. Beslut tas av styrelse i samråd med inriktningsansvariga för Barngymnastiken, Truppgymnastiken och Trampolin utifrån olika förutsättningar att bedriva verksamhet.

För den verksamhet som i nuläget fortsätter följer vi myndigheter, kommun och gymnastikförbundets rekommendationer och anpassar träningen efter deras riktlinjer. Träningar kommer bland annat företrädesvis hållas utomhus. Styrelsen kommer att ha kontinuerliga uppföljningar och beslut om träning tas för två veckor framåt. Dock kan alla träningstillfällen ställas in, samt beslut ändras, med mycket kort varsel om nya rekommendationer kommer från Folkhälsomyndigheten eller annan instans och om ledare skulle drabbas av sjukdom. Vårt mål är att bedriva en så säker verksamhet som möjligt under den rådande situation som vi befinner oss i.

Förändringar som påverkar verksamheten kommuniceras via hemsidan och Facebook samt till grupper via mail. Alla frågor om detta riktas till styrelsen och skickas till info@klippansgk.se.

200401/ Styrelsen KGK

Uppdatering Corona (Covid-19)
2020-03-17 21:50
På grund av Corona (Covid-19) och den allvarliga situation som Sverige befinner sig i har styrelsen idag beslutat att all verksamhet stängs ner från och med imorgon 18/3 för att inte bidra med smittspridning i samhället. Vi kommer att hålla stängt t.o.m v 14. Men detta kan komma att ändras. Vi återkommer så fort vi har mer information.
Styrelsen KGK
Angående Corona (Covid-19)
2020-03-14 11:21
I dagsläget är inga ordinarie träningar inställda och vi kör som vanligt. Ansvaret att hålla sig hemma vid minsta förkylningssymtom ligger hos oss alla, gymnaster som ledare. Vid minderåriga ledare och gymnaster är det vårdnadshavarna som avgör om träning är lämplig för aktuell person. Vi kan komma att ställa in vid ledarbrist eller om andra rekommendationer kommer från folkhälsomydigheten eller annan instans. Vi försöker hålla oss uppdaterade och informationen kan därför komma att förändras.
Styrelsen KGK
Alla vårens regionala trupptävlingar är inställda.
2020-03-12 08:58

Tyvärr måste vi meddela att alla vårens regionala trupptävlingar är inställda pga covid-19 (corona virus). Under onsdagen antog Sveriges regering en förordning som förbjuder arrangemang med fler än 500 deltagare. Våra träningar kommer tillsvidare att fortsätta som vanligt, men vi följer utvecklingen noga och vi uppmanar till stor försiktighet. Vi uppmanar även gymnaster, ledare och föräldrar som har hosta, feber eller andra symtom att stanna hemma från träningarna. Tvätta händer noggrant, undvik att ta i hand och nys och hosta i armveck eller näsduk. För mer info ang covid-19 hänvisar vi till 1177 och folkhälsomyndigheten.

Inställd Lättgympa
2020-01-25 13:17
Lättgympan kommer även att göra upphåll under vårterminen 2020, pga ledarbrist.

Om någon känner sig manad att hjälpa till som ledare så hör av er till info@klippansgk.se

Nyheter från våra grupper
Trampolin - Startsida, 22/01 21:13