Välkommen till Trampolinskolan torsdag.

Trampolinskolan torsdag - träningsgrupp från 8 år

Den här gruppen har fokus på grundläggande trampolinteknik och att ha kul. Det är en grupp som riktar sig till de yngsta trampolinhopparna. Här kan man också lära sig voltövningar och enklare tävlingsserier.
Tävling kan ske när tillfälle ges. Företrädesvis på hemmaplan. Närmaste bortatävling är i Göteborgs-trakten.
Nya gymnaster är välkomna i mån av plats. Just nu har vi kö till vår Trampolinskola. Men anmäl er på vår hemsida så får ni plats i vår kö. Så fort det blir er tur i kön kommer vi att meddela er att ni blivit erbjuden en plats.

Kan ni inte komma på en träning så meddela i sms-gruppen.

Träning

Torsdagar kl 18:00-19:30

Träningsavgift 600 kr per termin
Medlemsavgift 150 kr per kalenderår
Träningslicens 150 kr per år (september 20 - september 21). Om gymnasten får möjlighet att tävla krävs en tävlingslicens och en administrationsavgift på 50 kr tillkommer då vid första tävlingstillfället.

Ledare
Huvudledare: Carina Ekenberg
Ledare:         Hilda Stigsson
                    Tina Nilsson
                    Malin Ekenberg
Övrigt
Det kan vara stor spridning på kunskaperna i gruppen, men alla gymnasterna hoppar individuellt utifrån sina kunskaper och erfarenhet.

Vårterminen börjar 27 augusti och vi tränar fram till och med vecka 50. Vid lov har vi uppehåll.

Välkomna till en ny härlig termin!
Klippans Gymnastikkrets, 12/06 10:18
Klippans Gymnastikkrets, 09/05 09:25